Registreer en je kunt gelijk aan de slag
Let op: deze portal wordt vernieuwd. Tot 30 april 2020 heb je nog toegang tot het strategisch ontwikkelingsplan en de talentenmonitor. Heb je een vraag? Neem dan contact op met info@flowweb.nl.
Vul de gevraagde gegevens in, selecteer je corporatie en klik op Registreren. Maak dan je eigen wachtwoord aan. Je bent dan automatisch ingelogd. We sturen je een mail als de registratie is gelukt.
 
 
 
 
 
de privacyverklaring.
X
Privacy statement
Algemeen
De gegevens die u invoert op FLOW WEP en in de verschillende instrumenten zijn goed beveiligd en afgeschermd. Een goede beveiliging wordt gegarandeerd door het gebruik van persoonlijke inloggegevens en de versleuteling van gegevens. De communicatie via het internet is goed afgeschermd. De site is beveiligd tegen verlies, misbruik en verandering van gegevens.

Werkgeversportaal
Niemand heeft ongeautoriseerde toegang tot de – versleutelde – gegevens. Leidinggevenden hebben bij het Strategisch Ontwikkelingsplan en de Talentenmonitor alleen toegang tot de gegevens die zij hebben ingevuld voor hun eigen afdeling. Medewerkers en collega-leidinggevenden hebben geen toegang tot deze gegevens. Uitsluitend de P&O-verantwoordelijke, administrator van de instrumenten voor de eigen organisatie, heeft toegang tot alle gegevens in het werkgeversportaal.

Werknemersportaal
Niemand heeft ongeautoriseerde toegang tot de – versleutelde – gegevens. Alles dat u invult bij de Loopbaanwijzer is alleen voor u toegankelijk. U beslist zelf of u de uitkomsten wilt delen met uw leidinggevende en/of P&O.